Menneitä tapahtumia

Sukuneuvosto kokoontui 17.1.2019 Kouvolassa. Tässä kuulumisia siitä kokouksesta.

Elokuussa 2018 Imatralla pidetty 40-vuotissukukokous todettiin onnistuneeksi niin ohjelmaltaan kuin järjestelyiltäänkin. Osallistujat viihtyivät ja keskustelua syntyi. Kollaa ja Simo Häyhä museo koettiin mielenkiintoiseksi. Edes kohdalle osunut ukkoskuuro ei sekoittanut suunnitelmiamme.

Kokouksessa täydensimme perinteiseen tapaan sukuneuvoston henkilörooleja. Tiedot löytyvät Sukuneuvosto -välilehdeltä. Toiminnantarkastajana jatkaa Risto Pajari.

Sukuseuran historiikkiin ei tullut muutosehdotuksia ja näin ollen se vielä tarkastetaan ja viimeistellään ennen painoon viemistä. Hinnasta ja saatavuudesta ilmoitamme erikseen.

Sukuseuran toiminnan yhteydessä syntyneistä kuvista pyrimme suunnittelemaan erikseen yhden tai useamman kuvakirjan. Tähänkin palaamme kun meillä on enemmän konkreettista tietoa.

Teimme myös suunnitelmia Pajari-sukupuun toteuttamiseksi yhdessä perinteistä sukututkimusta ja DNA-tutkimusta hyödyntäen. Eli toiveissa on löytää sukuseuran jäsenille paikka yhteisessä kuvallisessa Pajari-sukupuussa.

Suunnitelmiin kirjattiin myös roll-up -mainostelineen suunnittelu, käytettäväksi tulevaisuudessa erilaisissa tilaisuuksissa tuomaan näkyvyyttä Pajari-sukuseuralle.

Sukuneuvosto osallistui maaliskuussa 2018 Tampereella järjestettyyn Suku2018-tapahtumaan. Sukuseuran standillä kävi ihan mukavasti vieraita.

Sukuneuvosto kokousti Suomenlinnassa 15.10.2016, samaan aikaan kun siellä kuvattiin Tuntematon sotilas -elokuvaa. [Kuvia sieltä]