Pajari-sukuseura

Tervetuloa Pajari-sukuseuran kotisivuille

Päivitys 9.6.2021:
Pajari-sukuseuran sukuneuvosto kokoontui jälleen etänä 8.6.2021 ja tässä poimintoja asioista:
–  Sukuneuvosto on päättänyt toteuttaa Pajari-sukuseuran sukukokouksen alkuperäisen suunnitelman mukaisesti 7. – 8.8.2021 mutta kuitenkin niin, että osallistumiselle on nyt koronaturvallisesti erilaisia vaihtoehtoja. Tästä linkistä löytyy päivitetty sukukokouskutsu. Sukukokouskutsu postitetaan jäsenille mahdollisimman pian.
–  Seura on saanut myös uusia jäseniä ja Toivotamme heidät tervetulleeksi seuran toimintaan.
–  Sukuneuvosto on päättänyt luopua WordPress-pohjaisesta kotisivuista ja päivittää ne uudelle alustalle kesän aikana.

–  TERVETULOA SUKUKOKOKSEEN JA OIKEIN HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE!

Sukuneuvoston puolesta pj. Kari Iso-Järvenpää

Päivitys 25.3.2021:
Pajari-sukuseuran sukuneuvosto kokoontui jälleen etänä 16.3.2021 ja tässä muutama poiminta asioista:
–  Seuran toiminta on edelleen riippuvainen korona-tilanteesta.
–  Sukukokouksen järjestäminen 7. – 8.8.2021 on edelleen tavoitteena.
–  Olemme tehneet myös päätöksen, että toiminta- ja tilikautta on jatkettu seuraavaan
sukukokouksen saakka.
–  Sukuneuvosto kokoontuu seuraavan kerran 8.6.2021 tarkastellakseen tilannetta elokuulle asti. Laadimme sen jälkeen myös jäsenkirjeen jossa pyrimme valottamaan toimintaamme kesän yli.
–  Olkaa yhteyksissä, sukuneuvosto kuulisi mielellään jäsenistön ajatuksia.
–  OIKEIN HYVÄÄ KEVÄTTÄ KAIKILLE!

Sukuneuvoston puolesta pj. Kari Iso-Järvenpää

Päivitys 14.5.2020:
Arvoisa Pajari-sukuseuran jäsen.
Korona-viruksesta aiheutuvan poikkeustilanteen johdosto on Pajari-sukuseuran sukuneuvosto päättänyt siirtää sukuseuran sukukokouksen ensi vuodelle, uusi ajankohta on varmistunut ja se on 7. – 8. 8. 2021.  PAIKKA JA OHJELMA PYSYVÄT SAMANA.
Jäsen, jos et ole vielä ilmoittanut sähköpostiosoitettasi seuralle, niin seuran viestintää varten käytettävän sähköpostin voi ilmoittaa sihteerille tai puheenjohtajalle.

LÄMMINTÄ JA MUKAVAA KEVÄTTÄ KAIKILLE poikkeustilanteesta huolimatta!

Kesäinen etätyöpiste

Esimerkkinä kuvaotanta Pajari-sukupuun päälinjasta jota olemme hahmottamassa sukuseuran käyttöön.

Pajari-sukuseura on perustettu 2.7.1978 Rautjärven Miettilän Muhamäellä. Seuraava kokous oli Suonenjoella Kukkosen talossa 30.6.1979. Pajarit ovat kokoontuneet sukukokoukseensa joka toinen vuosi. Juhlakokous 40-vuotisen olemassa olon johdosta pidettiin Imatralla 4.-5.8.2018.

Sähköpostiosoitteemme ”pajari.sukuseura(a)gmail.com”.
Facebook-sivumme löytyy tästä linkistä.

Päivitys 25.1.2019:
Sukuneuvosto kokoontui 17.1.2019 Kouvolassa. Tiivistelmä kokouksesta löytyy tästä.

Pajari-sukuseura oli mukana Suku 2018 -tapahtumassa Tampereella Sampolassa 10.-11.3.2018.

Pajari-sukuseuran Joulukirje 2017 (1.12.2017):
Lue Joulukirje tästä linkistä.

Uskelan kirkko Salossa juhlavalaistuna Itsenäisyyspäivänä 2017

Pajari-sukuseuran sukuneuvosto tiedottaa (20.8.2017):
– Pajari-sukuseura osallistuu Suku 2018 -tapahtumaan maaliskuussa Tampereella. Tulkeeha juttusille!
– Sukuseuran 40-vuotisjuhlakokous pidetään Imatralla 4.-5.8.2018.
– Pajarilaiset, jotka ette vielä ole jäseniä, liittykää Pajari-sukuseuraan.

Serkukset, toisin sanoen Anna o.s. Forsström ja Lauri Pajarin lapsenlapset kokoontuivat Raija-serkun kutsumana Lohjalle muistelemaan lapsuuttaan ja mummolakesiä Imatran Vuoksenniskalla yli 50 vuoden takaa. Kaikkiaan 9:stä kaksi on edesmennyt ja yksi ei päässyt mukaan. Valokuvia katseltiin, tarinoita kerrottiin ja iloista karjalaisista sukujuurista johtuvaa tunnelmaa oli ilmassa.

———-

Pajari-sukuseuran sukukokous pidettiin  la-su 6.-7.8.2016

Pajari-sukuseura kokoontui kaksipäiväiseen sukukokoukseensa Imatran Kylpylään, Purjekuja 2, 55420 Imatra. Kokouksesta muodostui hyvä ja lämminhenkinen sosiaalinen tapahtuma. Keskustelua syntyi runsaasti sukumme asioista joissa ei unohdettu tämän päivän kuuminta puheenaihetta DNA:ta.

———-

Otamme mielellämme vastaan ja näillä sivuilla julkaistavaksi Pajareihin liittyviä aiheita, kuvia ja juttuja sähköpostiosoitteeseen ”pajari.sukuseura(a)gmail.com”.

Kategoria(t): Etusivu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.